Nieuwsflash! Vrouw krijgt tweede kindje!

FacebooktwitterFacebooktwitter

Ergens in het buitenland heeft een vrouw een tweede kindje gebaard. Het betreft een werkloze vader en moeder, die in een grote stad van een overheidstoelage leven. Algemeen gaan de media er van uit dat deze geboorte het gevolg is van een zwangerschap die negen maanden duurde en werd veroorzaakt door een geslachtsgemeenschap zonder gebruik van of met inadequaat gebruik van voorbehoedsmiddelen.

Van de moeder is verder nog geweten dat haar eerste kind in 2013 in gelijkaardige omstandigheden is geboren. Volgens goedingelichte bronnen ter plaatste verkeren moeder en baby in goede gezondheid en zullen zij weldra het hospitaal verlaten. Het echtpaar is van plan het nieuwgeboren meisje op te voeden samen met haar nu reeds twee jaar oude broertje. Het is niet geweten of de ouders van plan zijn werk te zoeken of dat zij hun huidige overheidstoelage voldoende vinden om hiermee hun leven verder te zetten zoals de voorbije jaren.

Geïnspireerd door Huffington Post:  BREAKING NEWS: Woman Gives Birth To Second Baby

Artikel oorspronkelijk verschenen in DeWereldMorgen.be.