Paniek Democraten over ‘woke’ protest, een Aziatische NAVO tegen China en VS-buitenlandambtenaren stappen op

Foto's: zie hieronder

FacebooktwitterFacebooktwitter

Ook deze week een selectie alternatief nieuws dat de grote media ons besparen want ‘niet passend in het kader’. Paniek bij de Democratische Partij, een militaire alliantie tegen de ‘agressie’ van China voor zijn eigen Chinese kusten, woke indoctrinatie van studenten en VS-ambtenaren die ontslag nemen uit onvrede met het beleid van hun president. ‘The news that’s not fit to print’.

 

Foto: Anthony Quintano/CC BY-SA 2:0

“Wanneer je regeringen hun kiezers negeren, maar panikeren over protesten, dat zegt je iets”. De Democratische Partij is van plan zijn vierjaarlijkse verkiezingsshow grotendeels online te maken, omdat zij vrezen onvoldoende controle te hebben om pro-Palestijnse protesten in eigen rangen te verhinderen. De boodschap is volgens Caitlin Johnstone: “Jouw stem heeft geen enkel belang, je activisme daarentegen…”

 

 

Foto: US Navy/Brandon Richardson

De militaire alliantie AUKUS tussen Australië, Groot-Brittannië en de VS drijft de vijandelijkheden met China nog op door ook Japan aan te trekken in dit militaire samenwerkingsverband. De ideologische anti-Chinese verstarring is zo ver doorgedreven dat Australië bereid is zijn voornaamste handelspartner te verliezen. Het aandeel van Chinese handel met Australië is sinds AUKUS begon gedaald van 43 tot 28 procent.

 

Woke protest? Foto:SWinxy/CC BY-SA 4:0

Volgens de mainstreammedia en politici in de VS wordt hun studerende jeugd geïndoctrineerd met woke-ideeën waar zij onvoldoende weerwerk tegen bieden. Dat jongeren het politiek-economisch systeem van hun land kritisch in vraag stellen, dat zij het systemisch racisme, het politiegeweld, de sociale afbraak niet langer aanvaarden, kunnen zij niet bevatten. Dat systeem is immers per definitie goed, toch?

 

 

Foto: zeteo.com

Brits journalist Mehdi Hassan brengt op zijn platform Zeteo ondermeer zijn vaste rubriek Mehdi Unfiltered. In deze aflevering spreekt hij met drie voormalige hoge ambtenaren van de overheid onder president Biden, die uitleggen waarom zij ontslag hebben genomen wegens het oorlogsbeleid van hun land tegenover Gaza.

Artikel oorspronkelijk verschenen in DeWereldMorgen.be.